Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerviz

A kerékpározáshoz hozzátartozik az is, hogy szeretett bringánkat karban kell tartanunk. Mondanunk sem kell, hogy a bringázó társadalom nem egyezik a kerékpárt megszerelni tudó vagy akaró emberek összességével. 

Emiatt hoztuk létre a Szerviz Házhoz szolgáltatásunkat. 

 

Hogyan működik a Szerviz Házhoz szolgáltatás ?

A Szerviz Házhoz menüpont alatt tedd be a kosárba, és rendeld meg a megfelelő szolgáltatás. Ha ez megtörtént, mi felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a felvétel pontos dátumáról, a javítás várható költségéről.

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás ?

Ha meg van a megfelelő szolgáltatás, akkor az ott található ár lesz a kiinduló alap a teljes javításod költségéhez. Ezek mindig irányadó összegek, hiszen a pontos munka illeteve anyag költség a kerékpárt látva tudjuk kikalkulálni. Ez még a bringa felvételekor megtörténik, tehát nem fog meglepetés érni!
A kerékpár felvétele és a házhoz szállítás pedig díjtalan!

 

Hol elérhető a szolgáltatás ?

Egyelőre az üzletünk környékén működik a szolgáltatás. Egészen pontosan az alábbi településeken: Napkor, Nagykálló, Biri, Balkány, Kállósemjén, Apagy, Levelek, Magy, Oros.

 

Mikor jönnek ki, ha megrendelem a szolgáltatást?

Minden héten egyszer megyünk begyűjteni a bringákat, illetve kivinni a már javítottakat.
Ez a következőképpen alakul:
Minden KEDDEN: Napkor, Nagykálló, Biri, Balkány, Kállósemjén
Minden CSÜTÖRTÖKÖN: Apagy, Levelek, Magy, Oros

 

Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

A legtöbb esetben még a helyszínen megoldjuk a javítást, hogy a lehető leghamarabb hadra fogható legyen hű társad. Azonban nem mindig van lehetőség arra hogy helyszínen elvégezzük a hibaelhárítást. Ebben az esetben elhozzuk a bringádat és egy hét múlva megjavítva vissza visszük!